AlerOT
Pierwszy mój poradnik myślę ze wypadnie dobrze.
1. Założyć konto na stronie. www.alerot.ots.pl
2. Po stworzeniu konta i postaci ściągamy clienta.
3. Gdy już wykonamy czynności wyżej wypisane logujemy się na posatć.
4. Potem udajemy się za mapa.
5. Gdy już dojdziemy do celu spotykamy pająki. Na zdjęciu ich nie widać bo zdążyłem je zabić.
6. Po wbiciu 10 lvl teleportuje nas do NPC Oracle
7. Npc się pyta czy jesteśmy gotowi mówimy że tak, potem wybieramy profesje (Ek, Rp, Ms ,Ed). I przenosi nas na stały kontynent gdzie spotykamy i zaczynamy grac z innymi graczami.
8.Znajdujemy się w temple Filsterhofen.
9.Na start dostajemy 15cc po czym udajemy się do depo żeby kupić początkujące eq (od Npc Laska Kule). Mapa do depo jest niżej.
10. Aa manasy, plecaki, łopaty, liny, i inne podstawowe rzeczy kupujemy, piętro wyżej w depo. (Npc Iriad). A runy, aole, i blessy, kupujemy depo obok u Npc Lohan.
11. Myślę ze wszystko kupione wiec zaczniemy expić. Zaczynamy w depo i udajemy się za mapka która doprowadzi nas do Szkieletow, Gholue, i na Demoniczne Szkielety.
12. Po wbiciu 50 lvl dostajemy lepsza bron, po wbiciu 100lvl dostajemy 100cc i na tym się kończy expie na tych potworach. Udajmy się po manasy, aola i po runki.
13. Dobrze teraz czas na coś lepszego idziemy expic na Frost Dragony, na nich expimy do 400lvl.
14. Droga rozpoczyna się w temple Filsterhofen i idziemy za mapka.
15. Docieramy do statku. Npc Darkan za nie wielka oplata przeniesie nas do miasta Arengard.
16.I zostało nam tylko tyle żeby podążać za mapa.
Po wbiciu 400 lvl udajmy się na magi wody, drogę pokażę w drugim poradniku.
Pozdrawiam graczy początkujących.
Borzych
Ostatnio edytowany przez borzych (2013-08-27 11:56:27)
No racja dal nowych graczy to jest coś 10.10